Website laten bouwen

webdesignVoordelen van een website.

U kunt uw klanten optimaal bereiken.
U kunt de website inzetten bij social media.
U kunt op uw site reclame maken d.m.v. foto's en video.
U bent zichtbaar.

De websites die ik maak zijn responsief. Dit wil zeggen dat de website toegankelijk wordt gemaakt voor zowel tablets, smartphones, lap- als desktops.

Ik maak gebruik van Joomla en Wordpress. Hierbij is het mogelijk dat de klant gemakkelijk teksten/foto’s/video’s kan toevoegen.

Prijzen en opties:

Welke keuzemogelijkheden kan ik u aanbieden:
Onderstaand de prijzen en opties die ik hanteer t.b.v.

 • Installatie en configuratie WordPress of Joomla
 • Configuratie basis template, gewijzigd in de huisstijl van je bedrijf 
 • 4 vaste pagina's
 • 1 contactformulier (kan met eigen e-mail adres)
 • 1 menu
 • Favicon
 • Sitemap en eventueel kruimelpad
 • Goed beveiligd
 • Google Analytics Code toevoegen t.b.v. bezoekers statistieken
 • Aanmelden bij Google
 • SSL certificaat voor het veilig verzenden van gegevens

Wilt u meer pagina’s of heeft u een ingewikkelder website met bijvoorbeeld een webshop nodig, dan bespreken we een maatwerk-projectprijs. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Optie A:
Na een grondige voorbereiding heeft u duidelijk voor ogen hoe de website eruit moet gaan zien. Ook levert u de informatie aan: zoals plaatjes, teksten, logo en kleurvoorkeuren/huisstijl kleuren. U heeft dan alleen iemand nodig die het voor u bouwt.
Kosten: € 495

Optie B:
U vindt het moeilijk om alles aan te leveren.U laat liever de beslissingen aan mij over. Ik kies dan de layout, de kleuren enz. voor u. Wat u doet is de teksten aanleveren. (Voor een meerprijs kan ik natuurlijk helpen met zowel het logo voor uw ontwerpen als de teksten en ook kan ik een filmpje maken).
Kosten: € 595

Snelcursus website aanpassen:
Nu heeft u of A of B gekozen. Stel de website is klaar. Wat nu: U wilt de informatie op uw website veranderen/toevoegen, bijvoorbeeld een pagina erbij, nieuwe foto’s, teksten aanpassen, producten erbij, dan moet u toch een beetje weten hoe u dat voor elkaar kunt krijgen. Dit kan ik u leren. Dit kan op locatie maar ook op afstandn denk hierbij aan Skype.
Kosten: €95

Strippenkaart* voor onderhoud
*Alleen voor klanten voor wie ik de website heb gebouwd.
Heeft u aanvullende wensen voor uw website na oplevering? Koop een strippenkaart. Deze is goed voor 2 uur van mijn tijd. Iedere "strip" is een kwartier. We bespreken natuurlijk vooraf hoeveel strippen uw aanpassing gaat kosten.
Kosten: € 95

Tijd:
Als u dan toch liever hulp wilt bij het wijzigen van de website, dan kunt u me inhuren. We kijken samen hoeveel tijd er nodig is om e.e.a. aan te passen. Ik werk met een schema van 15 minuten.

Uiteraard is het ook mogelijk om aanpassingen door mij te laten doen.

Heeft u nog geen huisstijl? Ik adviseer u hierbij graag en desgewenst kan ik dit ook voor u verzorgen, evenals het ontwerpen van een logo.