Diprofilm media producties verzorgt en begeleidt het hele traject van concept en vormgeving tot de uiteindelijke uitvoering van bijvoorbeeld de film of uw website. Oftewel van A tot Z.

Mocht U andere functionaliteiten aan uw Joomla website geven dan de standaard aangeleverde site. Dat kan. Aan de meeste Joomla websites en Joomla webshops worden extra functionaliteiten toegevoegd. De meerprijs (excl. BTW) van enkele van de meest gevraagde uitbreidingen vindt u hieronder. Deze komen op de basisprijs van de website.

Hieronder enkele prijzen over de extra toevoegingen die mogelijk zijn. Er zijn er natuurlijk veel meer (nieuwsbrief ed). Voor overige wensen kunt u mij emailen:

Extra toevoegingen:
Blog (inclusief reactiemogelijkheid en spambeveiliging)
Forum
Slideshow (toon wisselende content in een carrousel)
Foto gallerij per serie foto's
Extra taal toevoegen (zelf vertalingen aanleveren anders extra kosten)
Extra pagina (korting vanaf 6 extra pagina's)
Contactformulier  (incl. beveiliginscode,max. 6 velden) Meer velden in overleg..
Meertalige website (2 talen, exclusief vertalen en plaatsen van vertaling, prijs bij site van maximaal 10 pagina’s)
Toevoegen plugin voor delen op social media
Toevoegen Facebook Like Box
Sitemap en koppeling Google analytics en search consoles
Google Maps interactieve kaart met route
Blog met commentaar mogelijkheid
Nieuwsbrief component
Toevoegen YouTube film 
Gastenboek met beveiligingscode
Template wijzigen
SEO zoekmachine optimalisatie
 Uurtarief 
Spoedtarief
Prijsvoorbeeld logo
Tarief (ex. BTW):
€ 250,00
€ 300,00
€ 50,00
€ 75,00
€ 75,00 per taal
€ 25,00
€ 75,00
€ 125,00
€ 30,00
€ 50,00
€ 45,00
€ 50,00
€ 150,00
€ 75,00
€ 30,00
€ 59,00
Afhankelijk van template en werk
Inbegrepen bij oplevering, daarna tegen uurtarief
 € 50,00
€ 75,00
€ 195,00

 

Bij bovengenoemde prijsopgave is uitgegaan van gratis extensies, tenzij anders vermeld. Als u in plaats daarvan gebruik wilt maken van een niet-gratis extensie (een zogenoemde commerciële extensie), dan kunt u ons de bestanden sturen in combinatie met een aanschafbewijs (om illegale kopieën tegen te gaan), waarna ik de extensie installeer.
Geen zin in gedoe met creditcards? Ik kan ook de extensie aanschaffen. De licentie voor het gebruik wordt op mijn naam aangeschaft en is niet overdraagbaar.
Let op: de prijzen hebben uitsluitend betrekking op de installatie en configuratie van de extensie. Afhankelijk van de aanschafprijs van de extensie, de tijd en moeite die het kost om de extensie aan te schaffen, de mogelijkheid om een extensie te hergebruiken voor andere klanten, kan een aangepaste prijs gelden.
Bij een door of via mij aangeschafte extensie krijgt u niet de beschikking over bronbestanden en heeft u geen recht op updates of accountgebonden support(forums). Voor updates kunt u bij mij een strippenkaart aanschaffen.
 
Alleen menustructuur maken (maximaal 10 menu-items binnen maximaal 2 menu’s, inclusief koppeling naar lege pagina’s)
Pagina’s met inhoud plaatsen (maximaal 5 pagina’s) digitaal aangeleverde teksten en afbeeldingen plaatsen, maximaal 2 afbeeldingen per pagina, inclusief 2 correctierondes)
Pagina’s met inhoud plaatsen (vanaf de 6e pagina)
Afbeeldingen voor je website zoeken (prijs per te gebruiken afbeelding, exlusief eventuele aanschafkosten van de afbeelding)
Teksten voor je website maken, vanaf prijs
€ 55,00
€ 300,00
€ 40,00
€ 25,00
€ 125,00

Er is zoveel mogelijk. Dit is een opsomming van de meest voorkomende activiteiten bij het bouwen van een website. U kunt altijd bij mij terecht als u andere wensen of vragen heeft.

**Houdt u er aub rekening mee, dat als u zelf de provider/hosting heeft vastgelegd dat dit betekent dat u als contracthouder het aanspreekpunt bent van uw hosting/website en emails. U zult zelf instelingen of extra services met uw provider/hosting moeten regelen. Providers/hostings geven geen support of gehoor aan derden.