GFO-Europe benaderde ons met de vraag om voor hen een beursfilm te maken die zij willen gaan vertonen op de WGC in Parijs. Deze 26st. conferentie begint op 1 juni en duurt 5 dagen.

Deze World Gas Conference (WGC) wordt elke 3 jaar ergens in de wereld gehouden en is het belangrijkste evenement in deze branche.

De bedrijfsfilm zou een combinatie worden van de activiteiten van de Chinese partner en GFO-Europe. Het was belangrijk dat de stijlen van beide filmen hetzelfde zouden zijn. Het was heel leuk om deze klus te klaren. Leuke contacten, goede onderlinge afspraken, kortom een hele fijne samenwerking. Hieronder kunt u het resultaat bekijken. Let wel, omdat het een beursfilm is, is deze langer dan men normaal op een website vindt.

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland


+31 6 13497700

 

Archeologie Weert.jpgBasis-voor-beter-foto.pngCDA.jpgEynderhoof.jpgFoto-opgravingen-website.gifGroepsfoto2.gifGrolsch.jpgHarmonie uitwisseling.jpgHerman Wijffels.jpgHuub.pngIjshockey.jpgIris Kroes.jpgJort Kelder.jpgLivar vlees.jpgLivar.jpgMaarten van Rossum.jpgMaartje Paumen.jpgManders.pngMark Eijskens.jpgOogsten.jpgPaarden.jpgStichting Peramiho.jpgTacon_Crowdfunding4.gifactie foto ine.jpgannemarie-van-gaal.pngboy-jansen.jpgboy-jansen.pngcda-winkelend.jpgcentrummanagement.pngcombine-2-c1a.jpgcommunie.jpgcompilatie--final-01020003.pngdichterbij-winnaars.pngfoto-peramiho.jpggijs-wanders.pnggroepsfoto.jpggrolsch1.pnghand.jpgine in aktie1.jpgklooster broeder 1.jpglogo-harmonie.pngmaarten.gifmarion-gerits.gifq5.pngslide2.jpgslide2a.jpgslide3.pngslide3a.jpgslide4.jpgslide5.jpgsmc-opening1.pngsmederij-piek.jpgvarkens.jpgvrouw en passie1 p.jpg
Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us