Komborden Nederweert

Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project.
Dipro Film heeft mij gestuurd in het maken van een script, dat steeds hetzelfde format moest hebben. Soms was het lastig om dat format strak toe te passen maar door de professionele aanpak van Ine bleef iedereen op het rechte pad. 

Een warm gebaar van Dipro Film

Het was bijna zomer 2017.

In Nederweert werd het initiatief genomen om de plaatsnaamborden te vervangen door borden waar ook de naam in het Limburgse dialect geschreven staat. Om het plan te laten slagen werd er een crowdfundingplan bedacht met veel nadruk op pr en communicatie.
 
Als je zo iets wil dan moet je bij mensen zijn die iets hebben met cultuur, het enthousiasme  kunnen overnemen en bovendien kennis en vaardigheden hebben op gebied van marketing en communicatie. Je komt dan al snel uit op diverse social media en dat middel werd dan ook ingezet.
Maar met eenvoudig pushen van berichten ben je er nog niet. Als je publiek wilt aanspreken moet er beleving zijn, beeld, geluid en vooral passie. Zo  werd het idee geboren om korte filmpjes op te nemen van bekende Nederweertenaren.
 
Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. Dipro Film heeft mij gestuurd in het maken van een script, dat steeds hetzelfde format moest hebben. Soms was het lastig om dat format strak toe te passen maar door de professionele aanpak van Ine bleef iedereen op het rechte pad. 
 
Het zouden 4 filmpjes worden van 4 bekende Nederweertenaren. Leeftijden varieerden van 12 tot 82 jaar. Dat vereist inlevingsvermogen en geduld. Tijdens de eerste opname was het bloedheet en scheen de zon in de camera. Wat op papier bedacht was werkte niet helemaal en onder het motto "als het niet kan zoals het moet, moet het maar zoals het kan" werd alles keurig opgenomen, gemonteerd en gepubliceerd. Dank zij de inzet en professionaliteit van Dipro is de actie succesvol verlopen.   
 
Namens veel Nederweertenaren. Bedankt.
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us