Zet je bedrijf op de kaart met een film van
Dipro film media producties!

Internet heeft in de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt. Via internet zijn bedrijven beter in staat om met hun klanten te communiceren. Uw klanten willen een beeld krijgen van uw bedrijf en haar medewerkers. Ze willen weten wat u doet, waarom en wanneer. Kortom ze willen weten met wie ze zaken (gaan) doen.
Bij mij kunt u uw bedrijfsvideo op maat laten maken.

Maak uw bedrijf zichtbaar op internet met de perfecte bedrijfsfilm!

Zoals een bekend spreekwoord zegt: "een foto zegt meer dan duizend woorden" wat denkt u wat een enorme toegevoegde waarde van een video zou kunnen zijn?

Er zijn verschillende soorten video's die u kunt inzetten. Bijvoorbeeld een productreview, commercial of bedrijfsfilm. Klik hier voor meer informatie.
Of wilt u uw bestaande film laten ondertitelen of wilt u er een (anderstalige) voice over aan toevoegen?

Naast het maken van bedrijfsvideo's ontwikkel ik ook bedrijfsanimaties in 2D en 3D.

Online Video is belangrijk want:

 • video verleidt uw doelgroep
 • wekt vertrouwen
 • creëert aandacht
 • is persoonlijk
 • geeft uw bedrijf een gezicht

  Uw boodschap of bedrijf helder in beeld brengen is mijn drijfveer.


Voor ondersteuning of even hulp bij een project, sta ik ook voor u klaar.

Strippenkaart:

Ik bied ook hier een strippenkaart aan met 50 strippen. 1 strip staat ook hier voor €15,00. Hoe meer strippen je koopt, hoe voordeliger het wordt. De strippen zijn een jaar geldig en kunnen worden ingezet voor al onze diensten. Dus ook voor het onderhouden van de website of
bijvoorbeeld: het monteren van beelden voor een vlog of interview met een lengte van ongeveer 1 minuut kost 4 tot 8 strippen.
Wil je dat wij beelden ook voor je draaien? Dan rekenen we voor een dagdeel opnames 30 strippen.

Hiervoor krijg je 1 cameraman inclusief apparatuur (camera, licht en geluid).

 • Video editor +

  Video editor U kunt mij inhuren als video-editor. Heeft u beeldmateriaal dat gemonteerd moet worden en wilt u een video editor inhuren Lees meer:
 • Video animator +

  Video animator Een animatie helpt je complexe materie makkelijk uit te leggen. Ook kan animatie worden ingezet om een vaste huisstijl vooru Lees meer:
 • Ondertiteling toevoegen +

  Ondertiteling toevoegen Als u kiest voor ondertiteling in meerdere talen krijgt uw productie in één stap een enorm bereik. Er zijn bedrijven Lees meer:
 • voice over toevoegen +

  voice over toevoegen Commentaarstem (voice over) De film kan er nog zo mooi uitzien, een perfecte stem maakt de film pas af. Wij Lees meer:
 • Grafische vormgever/huisstijl +

  Grafische vormgever/huisstijl   Ook voor brochures, advertenties en logo’s kunt u mij inschakelen. Zo kunt u veel tijd besparen en bent u Lees meer:
 • Marketing communicatie advies en ondersteuning +

  Marketing communicatie advies en ondersteuning Ook voor marketing, communicatie advies en ondersteuning kunt u bij Diprofilm terecht. Wij adviseren bedrijven bij hun marketing- en corporate communicatie. Lees meer:
 • 1