Disclaimer

Website

Alle teksten, beeldmateriaal en animaties en de wijze waarop deze op de website worden getoond vallen onder het auteursrecht of een andere wettelijke bescherming van intellectueel eigendom. Informatie op deze website, ongeacht de verschijningsvorm, mag niet worden gereproduceerd, getransporteerd, opgeslagen of gedistribueerd zonder vooraf verkregen schriftelijke toestemming van Diprofilm media productie. Het aanbrengen van wijzigingen aan de inhoud van deze website is uitdrukkelijk verboden. Op de website van de Rijksoverheid kunt u meer lezen over hoe het auteursrecht in ons land geregeld is.

Aansprakelijkheid
Diprofilm media producties is niet aansprakelijk voor enige schade, die direct of indirect ontstaat als gevolg van bezoek aan deze site of van het afgaan op onjuiste informatie op deze site.

Het zou kunnen gebeuren dat sommige informatie op de site onjuist is door wijzigingen die zich hebben voorgedaan na het moment van publicatie. Diprofilm media producties houdt zich het recht voor zonder aankondiging vooraf wijzigingen aan te brengen.

Diprofilm media producties is niet verantwoordelijk voor mogelijke virussen indien deze, ondanks controlemaatregelen, toch op de website van Diprofilm media producties zouden voorkomen.

Deze website kan tevens hyperlinks bevatten naar andere websites. Deze hyperlinks worden vóór plaatsing gecontroleerd op hun werking. Diprofilm media producties op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, volledigheid of authenticiteit van de informatie op deze sites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan dergelijke gekoppelde websites.


Bij vragen over deze website of problemen bij de navigatie kunt u eventueel contact opnemen met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Dipro film media producties

call-to-actiondiprofilm video

De (online-) communicatie van uw organisatie van A tot Z geregeld.
Uw partner voor creatieve bedrijfsfilms en meer.

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert
Nederland

Mob. 06 13497700

Openingstijden:

Maandag - vrijdag
09.00 uur - 17:30 uur

 

 

 
Antrist_logo.pngEuropean_Magazine.pngGFO.pngGemeente_cranendonck.pngKapsalon_knippie.pngLogo-KNW-fc.pngLogo-Stichting-Peramiho-niet_transparant-300x78.jpgLogoCreativebrainworks.pngMANDERS TOTAAL Converted.pngMKB.jpgNeugter_kleur.pngSP-Logo.jpgSocial-media-0495-logo.pngTacon_logo.pngVIPP.pngVLAKWA_Logo_CMYK.pngVaandel-FC.pngacvuhbs-logokleur1.pngairpop-V.pngbibliocenter.pngboerenspel.jpgbuurtzorg.pngcda+campagne+copy1.jpgcda+campagne+copy1.pngcentrummanagement_budel.pngdame+op+poster.pngeumeps.pngeynderhoof.pngharmonie-melodie-der-peel.pngimage001.jpgimages.jpegimages.jpglivar.jpglogo bongerd.jpglogo+gemeente+-+full+color.pnglogo+life+style+vitae+transparant.gif.pnglogo+relife+fitness+transparant.gif.pnglogo+syntens.jpglogo-65-kmn_1.pnglogo-SKIW.jpglogo-harmonie.pnglogo-indenkleef-transparant.pnglogo-marion-gerits-2012_1.pnglogo-parkstad-inspecties.jpglogo-vrouw-en-passie.jpglogogemeente-fullcolor.jpgnovo_els.pngonline-accountants_mkb_vanrossum.pngrabobank.pngvdVorst.pngweetjijiemand.png

Inloggen

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us