Marketing communicatie advies en ondersteuning

Ook voor marketing, communicatie advies en ondersteuning kunt u bij Diprofilm terecht.

communicatie adviezen

Wij adviseren bedrijven bij hun marketing- en corporate communicatie. Direct toepasbaar.

Ook ontwikkelen en onderhouden wij communicatiemiddelen zoals:

- komt u tijdelijk capaciteit te kort,
- ligt er een communicatievraagstuk waarvoor specifieke kennis nodig is of
- wilt u continuïteit in de communicatie van uw bedrijf? 

U kunt ons inhuren:

✅ Projectmatig

Staat er een project op stapel of heeft u een specifieke vraag? U kunt ons hiervoor inschakelen als projectmanager/adviseur. 

✅ Interim

Komt u (tijdelijk) capaciteit te kort dan kunt U ons op interim basis inhuren en wij zorgen dat de continuiteit gewaarborgd blijft.

✅ Doorlopend

Heeft u geen (marketing) communicatie afdeling. Zie ons als een verlengstuk van uw organisatie. Geen vaste kosten voor een medewerker maar iemand die u kunt inschakelen als het nodig is.
  • 1

 

 

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland


+31 6 13497700

 

Archeologie Weert.jpgBasis-voor-beter-foto.pngCDA.jpgEynderhoof.jpgFoto-opgravingen-website.gifGroepsfoto2.gifGrolsch.jpgHarmonie uitwisseling.jpgHerman Wijffels.jpgHuub.pngIjshockey.jpgIris Kroes.jpgJort Kelder.jpgLivar vlees.jpgLivar.jpgMaarten van Rossum.jpgMaartje Paumen.jpgManders.pngMark Eijskens.jpgOogsten.jpgPaarden.jpgStichting Peramiho.jpgTacon_Crowdfunding4.gifactie foto ine.jpgannemarie-van-gaal.pngboy-jansen.jpgboy-jansen.pngcda-winkelend.jpgcentrummanagement.pngcombine-2-c1a.jpgcommunie.jpgcompilatie--final-01020003.pngdichterbij-winnaars.pngfoto-peramiho.jpggijs-wanders.pnggroepsfoto.jpggrolsch1.pnghand.jpgine in aktie1.jpgklooster broeder 1.jpglogo-harmonie.pngmaarten.gifmarion-gerits.gifq5.pngslide2.jpgslide2a.jpgslide3.pngslide3a.jpgslide4.jpgslide5.jpgsmc-opening1.pngsmederij-piek.jpgvarkens.jpgvrouw en passie1 p.jpg
Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us