Muziek

Muziek kan beelden versterken.

Muziek is te verdelen in 3 categorieën:
Muziek kan bijvoorbeeld bij de intro te horen zijn, op momenten dat in de film niet gesproken wordt en optioneel heel zacht onder het gesproken woord.

1. Stockmuziek ook Library muziek genoemd. 

 1. Aankopen van bestaande muziek via bijvoorbeeld PremiumBeat.com. Dit wil niet zeggen dat deze muziek gratis is, maar is betaalbaar. Dus een goedkopere oplossing. Je betaalt voor een licentie: het recht om de muziek te gebruiken in je productie.
  Wij proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van rechtenvrije, op maat gemaakte, muziek voor bijvoorbeeld een promotiefilm of bedrijfsfilm.

  De standaard muzieklicentie voor online gebruik kost € 50,-. Deze kosten verwerken wij in onze montageprijs. Hiervoor selecteren wij de muziek en kopen we de rechten aan. 

 2. Een alternief voor dit is AudioJungle en ccMixter. Deze prijzen per muziektrack liggen iets lager, rond € 20,- per track. De kwaliteit van de muziek is niet gegarandeerd.

 3. ccMixter biedt gratis Creative Commons muziek aan: zolang de artiest wordt vermeld in de film mag deze rechtenvrij gebruikt worden.

2. Muziek gemaakt door componisten die aangesloten zijn bij Buma/Stemra 
Voor deze muziek moeten rechten worden afgedragen aan auteursrechten-organisatie BUMA STEMRA.

3. Maatwerk-muziek
Deze muziek is passend en uniek gemaakt bij uw productie wat betreft stijl, tempo en timing. In een keer betalen en daarna nooit meer. De componist is niet aangesloten bij Buma/Stemra. De muziek wordt uw eigendom.

Klik hier voor terug te gaan naar diensten 

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us