De opdracht was om impressie-films te maken van elke activiteit.

1. Het dichterbij-fonds:
In het Rabobank gebouw te Nederweert waren 21 verenigingen aanwezig om die een geldbedrag in ontvangst te nemen. In totaal werd er een bedrag van € 75.000 uitgereikt. Hele leuke initiatieven worden gesteund. Mensen reageerden enthousiast. Nieuwsgierig? Klik dan: Dichterbijfonds.

2. Helden om de Hoek:
In het Openlucht museum Eynderhoof te Nedeweert-Eind werden 125 vrijwlillgers van basisscholen in het zonnetje gezet. Dit was georganiseerd door Rabobank Private Banking. Het begon met koffie en natuurlijk Limburgse vlaai volgens oud recept met koffie, een rondleiding door het museum en naturlijk een lekkere barbeque als afsluiting. De sfeer was opperbest. Ook hier is een impressie van gemaakt. Webfilm: Helden om de hoek.

3.Dag van de Aandacht:
De "Dag van de Aandacht" was een zeer bijzondere dag. Mensen die het echt nodig hebben, gingen er een dag op uit. Ik heb met een aantal mensen gepraat. Zij vertelden me hun levensverhaal. Dit maakte diepe indruk op mij. De film bevat beelden van de dag, gemaakt door mensen ter plaatse en beelden gemaakt door mij. Zie webfilm: Dag van de Aandacht.

4. Basis voor beter.
Zes bussen met enthousiaste kinderen arriveerden bij het Munt Theater in Weert. Vol energie vlogen ze praktisch het theater binnen. En een geluid dat er gemaakt werd!!! Ongelooflijk. Ik heb leuke shots gemaakt van onder andere het juichende publiek. Het was een geweldige middag. Impressie: Basis voor Beter.

5. Stage Community Jongeren.
De Paterskerk in Weert was het decor voor een lagerhuisdebat onder leiding van Gijs Wanders, (voormalig nieuwslezer NOS journaal). Onderwijs, ondernemers en jongeren samen in debat. Het was een bijzonder interessante en boeiende avond. Er vonden stevige debatten plaats.
Ook werd er spontaan door Gijs iemand geinterviewd. De bedoeling was één vraag te stellen aan iemand. Door het geanimeerde gesprek dat er ontstond, dreigde het interview veel te lang te worden. Ik heb toen al zwaaiend het " time-out" teken gegeven. Gijs begreep meteen wat de bedoeling was. De avond vloog. Op het einde nog even gepraat met wat bekenden en toen afscheid genomen.
Het resultaat is te zien: Stage Community Jongeren.