Iedereen is wel bekend met YouTube. Het is een verzameling van allerlei onderwerpen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wellicht wel een filmpje te vinden.

YouTube is niet alleen een bron van entertainment. Het blijkt ook meer en meer een geschikt medium te zijn om een muzikale carrière te lanceren. Daar is Justin Bieber het levendige bewijs van. Zijn video's waren, zoals het genoemd wordt, virale video's. Dit wil zeggen, het filmpje werd bekeken, eerst door bekenden en doorgegeven aan vrienden van vrienden enz. et ging net zoals je een kiezelsteentje in het water gooit, steeds meer ringen verschijnen.

Recent zagen we het hilarische dansje van Psy opduiken in de YouTube video Gangnam StyleGangnam Style. Deze Zuid-Koreaan wist het meeste aantal likes te verzamelen voor zijn filmpje (op dit moment 940947878) en brak hiermee het Guinness World Record. Of, zo als wij hem hier kennen: " affengeil -Joerik & Harry" Ook deze YouTube film wordt heel goed bezocht.

Is uw bedrijf al voldoende vertegenwoordigd op de social mediakanalen? Bent u er zeker van dat u ze op de juiste manier gebruikt?

Zoniet, dan kunnen wij u hierbij helpen. Volgende keer uitgebreide informatie en tips over de SEO (Search Engine Optimalisatie oftewel hoe wordt je gevonden op internet).