Workshop video door Ine Feijen

Workshop video door Ine FeijenGisterenavond een op maat gemaakte workshop “hoe maak ik een video” en “ tips & tricks”. Ik zie er naar uit hoe men het in de praktijk gaat toepassen. Succes.

Meer weten? Zie voor informatie:www.diprofilm.nl/workshop-video

Verschil tussen filmer en fotograaf

Normaliter zou ik zelf hier iets over schrijven maar toevallig vond ik vandaag een artikel op het internet over het verschil tussen een fotograaf en een filmer.
Heel erg duidelijk uitgelegd door Wilmar Dik op de website van marketingfacts.
De verschillen zijn best wel groot! De denkwijze van een filmer is gewoon heel anders. Ik zou het niet anders kunnen beschrijven vandaar de link naar zijn blog.
Anyway, Lees hier zijn "analyse". 

Is het hebben van een website nodig?

Weet je nog, een tijdje terug was het hebben van een website meer een luxe dan een gewoonte.
Inmiddels is een website onmisbaar in het dagelijks leven. Vooral tijdens deze pandemie. Je vraagt je misschien af waarvoor is het hebben van een website eigenlijk zo belangrijk?
Een website is een middel om een doel te bereiken. Het is wel, in deze pandamie tijd, een van de beste middelen om bestaande klanten te informeren en nieuwe klanten te vinden. Daarom is het laten maken van een website wel aangeraden en verstandig.

Hieronder vind je 8 redenen waarom een website in 2021 je kan helpen om jouw (online) doelstellingen te behalen:

 

Kerst 2020

Kerst 2020 2021

 

Aan het einde van het jaar is het altijd goed om terug te blikken. Het jaar 2020 is (bijna) voorbij. Reden voor vreugde is er nauwelijks. Het hele jaar heeft voor iedereen in het teken van het coronavirus gestaan.

Tijd voor even een lichtpuntje/filmpje van pakweg 10 seconden om u allen fijne feestdagen te wensen en een gelukkig 2021!

Op naar een fantastisch jaar!

Mocht ik in 2021 iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag.

Tevens wil ik u informeren dat Diprofilm vanaf 21 december tot en met 3 januari gesloten is.
Vanaf maandag 4 januari sta ik weer voor u klaar.

Klik op foto om het filmpje te starten.

Wat kost het om een video te laten maken

Opdrachtgevers vragen zich wel eens af (en terecht): wat zijn de kosten van een video en betaal ik een correcte prijs?

 Ook ik vraag me wel eens af of mijn tarieven marktconform zijn. Dus daarom ben ik eens gaan zoeken op het internet om tarieven en kosten van zo veel mogelijk videomakers en productiebedrijven te verzamelen en te vergelijken. Ik heb prijzen gezocht op fora van filmers maar ook op bedrijfswebsites. Ik heb hier in het verleden al vaker een artikel over geschreven.
De gegevens die ik verzameld heb, deel ik hier graag met u.

Even iets anders

Naast filmen en editing enz. ben ik vrijwilliger bij Meet and Meal Nederweert. Wat dit voor een clubje is, kunt u lezen op de website die ik ontwikkeld heb. www.meetandmealnederweert.nl . Hier een foto van Nederweert24 waar wij een donatie hebben gedaan aan De Gunnerij in Nederweert.

 Meet en Meal steunt De Gunnerij 2

v.l.n.r. : Toos Weekers, Ine Feijen, Thijs Bijlmakers en Burgemeester Op de Laak.

Voice over en ondertiteling!

Voor deze grote speler op de bouwmarkt kreeg ik de vraag of ik voor hen voor heel Europa de passende voice over onder een reeds bestaande video/commercial kon gemonteerd. Dat kan ik inderdaad voor hen verzorgen.

De commercial is oorspronkelijk in het Engels. Het bedrijf voor wie ik dit maak, is internationaal georiënteerd. 
Voor bijna alle Europese landen heb ik nu een (native) voice over toegevoegd. Italiaans, Spaans, Turks, Portugees, Frans, Nederlands, Duits, Zweeds, Noors enz enz.Leuke klus!