Is het hebben van een website nodig?

Weet je nog, een tijdje terug was het hebben van een website meer een luxe dan een gewoonte.
Inmiddels is een website onmisbaar in het dagelijks leven. Vooral tijdens deze pandemie. Je vraagt je misschien af waarvoor is het hebben van een website eigenlijk zo belangrijk?
Een website is een middel om een doel te bereiken. Het is wel, in deze pandamie tijd, een van de beste middelen om bestaande klanten te informeren en nieuwe klanten te vinden. Daarom is het laten maken van een website wel aangeraden en verstandig.

Hieronder vind je 8 redenen waarom een website in 2021 je kan helpen om jouw (online) doelstellingen te behalen:

 

Kerst 2020

Kerst 2020 2021

 

Aan het einde van het jaar is het altijd goed om terug te blikken. Het jaar 2020 is (bijna) voorbij. Reden voor vreugde is er nauwelijks. Het hele jaar heeft voor iedereen in het teken van het coronavirus gestaan.

Tijd voor even een lichtpuntje/filmpje van pakweg 10 seconden om u allen fijne feestdagen te wensen en een gelukkig 2021!

Op naar een fantastisch jaar!

Mocht ik in 2021 iets voor u kunnen betekenen, dan hoor ik dat graag.

Tevens wil ik u informeren dat Diprofilm vanaf 21 december tot en met 3 januari gesloten is.
Vanaf maandag 4 januari sta ik weer voor u klaar.

Klik op foto om het filmpje te starten.

Wat is een goede manier om uw video te presenteren op uw website?

U heeft een mooie website en wilt u een filmpje toevoegen. Wat zijn de opties? Uploaden, Youtube, Vimeo of linken? Wat past het beste bij uw werkwijze/product of dienst?

Wat kost het om een video te laten maken

Opdrachtgevers vragen zich wel eens af (en terecht): wat zijn de kosten van een video en betaal ik een correcte prijs?

 Ook ik vraag me wel eens af of mijn tarieven marktconform zijn. Dus daarom ben ik eens gaan zoeken op het internet om tarieven en kosten van zo veel mogelijk videomakers en productiebedrijven te verzamelen en te vergelijken. Ik heb prijzen gezocht op fora van filmers maar ook op bedrijfswebsites. Ik heb hier in het verleden al vaker een artikel over geschreven.
De gegevens die ik verzameld heb, deel ik hier graag met u.

Wat kost een videoproductie

Wat kost een videoproductie:

Het antwoord is heel simpel, maar wordt bepaald door een paar factoren die we moeten afstemmen voordat we een reële prijs kunnen afgeven.

Voor u als opdrachtgever is het zeker moeilijk om een goede keuze te maken. 

Er zijn een aantal factoren die de investering in een bedrijfsfilm rechtvaardigen. De meest belangrijke is de waarde die je er voor terug wilt. Wat moet de bedrijfsfilm voor je bedrijf gaan doen, wat wil je communiceren, hoe lang moet de investering meegaan en welke positie en propositie wil je naar buiten brengen?

De kosten van een online video zijn sterk afhankelijk van het type film, de lengte en de doelstellingen. In een gesprek met u proberen we de doelen helder te krijgen zodat de film aan uw verwachten zal gaan voldoen. Afhankelijk van de technische invulling en productietijd maken we dan een, op uw wensen afgestemde, offerte. Meer informatie over onze werkwijze, klik hier.

Voice over en ondertiteling!

Voor deze grote speler op de bouwmarkt kreeg ik de vraag of ik voor hen voor heel Europa de passende voice over onder een reeds bestaande video/commercial kon gemonteerd. Dat kan ik inderdaad voor hen verzorgen.

De commercial is oorspronkelijk in het Engels. Het bedrijf voor wie ik dit maak, is internationaal georiënteerd. 
Voor bijna alle Europese landen heb ik nu een (native) voice over toegevoegd. Italiaans, Spaans, Turks, Portugees, Frans, Nederlands, Duits, Zweeds, Noors enz enz.Leuke klus! 

Nog ergens een bedrijfsfilm liggen?

Heeft uw bedrijf een keer een mooie bedrijfsfilm gemaakt voor heel veel geld? Grote kans dat deze nu ergens ligt in een kast verborgen achter ordners.

Zonde! Zou het niet leuk zijn om zo een verouderde film weer nieuw leven in te blazen. Denk hierbij aan het omzetten van de film voor digitaal gebruik, bijvoorbeeld als ondersteuning van uw website.

Of overweeg eens de bestaande film te moderniseren. 
Dus nieuwe delen erin zetten zodat de film weer actueel is. Dat zou een goedkopere oplossing kunnen zijn.