• Home
 • Actueel
 • Publicatie: GESTART: Dipro film media producties

Publicatie: GESTART: Dipro film media producties

De originele link:http://www.wijlimburg.nl/thema/l1mbursgseeconomie/gestart-dipro-film-media-producties-ine-feijen-media-nederweert_voerendaal/18655

Publicatie: GESTART: Dipro film media producties (Ine Feijen, Media, Nederweert/Voerendaal)

Ine Feijen uit Nederweert startte in 2009 het bedrijf Diprofilm media producties waarmee ze (bedrijfs)films produceert. Een hobby die uitgegroeid is tot haar werk. Ze merkt wel iets van de crisis omdat bedrijven minder uitgeven aan marketing, maar toch is ze over de toekomst positief gestemd.

{youtube}niDo-61B9C8|500|350|{/youtube}


Wijlimburg interviewt ondernemers die maximaal drie jaar geleden zijn gestart. Wilt u ook in deze - kostenloze - rubriek mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ondernemers cv Ik ben geboren in Voerendaal. Op zesjarige leeftijd zijn mijn ouders verhuisd naar Nederweert, waar ik nu nog steeds woon. Ik heb een marketing communicatie studie afgerond en ben jarenlang werkzaam geweest als marketing communicatie manager. Door een reorganisatie kwam mijn baan op de tocht te staan. Tijd voor een nieuwe uitdaging, namelijk het volgen van een filmopleiding.

Bedrijfs cv In 2009 ben ik gestart met DIPRO FILM MEDIA PRODUCTIES. Ik produceer (bedrijfs)films en werk volledig zelfstandig. Bij grotere producties huur ik freelancers in (copywriter, voice-over, extra cameramensen, licht-en geluid).

Waarom bent u met het bedrijf gestart? Hobbymatig heb ik altijd veel interesse gehad in het maken van films en foto's. Omdat ik een nieuwe uitdaging zocht, ben ik de vakopleiding gaan volgen. Aan de ene kant is het geweldig om creatief bezig te kunnen zijn. Aan de andere kant kon ik mijn marketing en communicatie kennis prima integreren in bedrijfsfilms. Vooral de afwisseling is erg boeiend. Bijvoorbeeld; de ene dag sta je in een varkensstal; de andere dag in een theater.

Heeft u bij het opstarten en/of de financiering van het bedrijf hulp gehad? Zo ja welk soort hulp? Nee, ik heb geen hulp gehad van buitenaf. Ik heb geprobeerd met zo min mogelijke middelen een zo'n groot mogelijk effect te bereiken. Mijn man ondersteunt me in alle activiteiten. Hij checkt altijd even de kant en klare versie die daarna ter goedkeuring naar de opdrachtgever wordt gestuurd.

Hoe komt u aan uw klanten? Via mijn website http://www.diprofilm.nl komen aanvragen binnen. Op de site staan voorbeelden van films die ik gemaakt heb en andere informatie. Ik maak gebruik van de sociale media (Linkedin,Twitter, Facebook en Google+), bezoek regelmatig netwerkbijeenkomsten en soms bel ik bedrijven (koude acquisitie). Het valt me op dat ik vaker opdrachten krijg via mond-tot-mond reclame. Klanten vinden het vaak lastig om inhoud te geven aan hun bedrijfsfilm. Met mijn marketing achtergrond kan ik goede tips en adviezen geven.

Is het lastig klanten te vinden in deze branche? Natuurlijk is het lastig om in deze crisistijd klanten te vinden. Vaak wordt bezuinigd op marketingkosten en daar valt een webfilm ook onder. In economisch moeilijke tijden is het juist van groot belang het bedrijf goed te blijven promoten.

U gebruikt veel sociale media (facebook, twitter), waarom heeft u deze keuze gemaakt? En merkt u ook dat het werkt? Ik gebruik sociale media op een voor mij gepaste manier. Facebook pagina en Google + pagina vind ik goede middellen om mensen te informeren. Ook Linkedin is een heel goed medium. Daar zoek ik naar specialisten. Ik vind dat sociale media veel tijd kost. Ik zet het, voor zover mogelijk, strategisch in.

Wat is uw laatste grote investering geweest? Mijn supersnelle computer met de nieuwste software die ik nodig heb voor o.a. montage.

Wat is uw laatste grote succes geweest? Een mooie documentaire over het maken van een bronzen kunstwerk. De hele lijn, vanaf het ontwerpen, prepareren, gieten tot het uiteindelijk product.

En tegenvaller? Een prospect die met mijn ideeën aan de haal ging. Dat was voor mij een leermoment.

Hoe kijkt u tegen de toekomst aan? Als het bedrijf zich zo blijft ontwikkelen ben ik positief gestemd.

Klik hier voor de bedrijfswebsite

 

Ook gepubliceerd op 31 januari 2013:

http://www.nederweert-actueel.nl/nederweert-actueelnl/nieuws/single-view/artikel/dipro-film-in-het-nieuws.html#.UQ-wG6W6j8k

 

http://www.ospel-actueel.nl/nederweert-actueelnl/nieuws/single-view/artikel/dipro-film-in-het-nieuws.html#.UQ-xfqW6j8k

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland


+31 6 13497700

 

Archeologie Weert.jpgBasis-voor-beter-foto.pngCDA.jpgEynderhoof.jpgFoto-opgravingen-website.gifGroepsfoto2.gifGrolsch.jpgHarmonie uitwisseling.jpgHerman Wijffels.jpgHuub.pngIjshockey.jpgIris Kroes.jpgJort Kelder.jpgLivar vlees.jpgLivar.jpgMaarten van Rossum.jpgMaartje Paumen.jpgManders.pngMark Eijskens.jpgOogsten.jpgPaarden.jpgStichting Peramiho.jpgTacon_Crowdfunding4.gifactie foto ine.jpgannemarie-van-gaal.pngboy-jansen.jpgboy-jansen.pngcda-winkelend.jpgcentrummanagement.pngcombine-2-c1a.jpgcommunie.jpgcompilatie--final-01020003.pngdichterbij-winnaars.pngfoto-peramiho.jpggijs-wanders.pnggroepsfoto.jpggrolsch1.pnghand.jpgine in aktie1.jpgklooster broeder 1.jpglogo-harmonie.pngmaarten.gifmarion-gerits.gifq5.pngslide2.jpgslide2a.jpgslide3.pngslide3a.jpgslide4.jpgslide5.jpgsmc-opening1.pngsmederij-piek.jpgvarkens.jpgvrouw en passie1 p.jpg
Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us