Rabobank Mei-Campagne 2011

Het is nu Juni. Het project van de mei-campagne van Rabobank Weerterland & Cranendonck zit erop.
Wat was dat een leuke campagne. Vijf korte films moesten er gemaakt worden. Vele Rabobank-medewerkers staken de handen uit de mouwen en maakten er iets moois van. En ik heb het allemaal gefilmd. Nieuws, foto's en films zijn te zien op http://www.rabobank4you.nl of natuurlijk hier kun je de films ook zien op http://www.youtube.com/diprofilm

De opdracht was om impressie-films te maken van elke activiteit.

1. Het dichterbij-fonds:
In het Rabobank gebouw te Nederweert waren 21 verenigingen aanwezig om die een geldbedrag in ontvangst te nemen. In totaal werd er een bedrag van € 75.000 uitgereikt. Hele leuke initiatieven worden gesteund. Mensen reageerden enthousiast. Nieuwsgierig? Klik dan: Dichterbijfonds.

2. Helden om de Hoek:
In het Openlucht museum Eynderhoof te Nedeweert-Eind werden 125 vrijwlillgers van basisscholen in het zonnetje gezet. Dit was georganiseerd door Rabobank Private Banking. Het begon met koffie en natuurlijk Limburgse vlaai volgens oud recept met koffie, een rondleiding door het museum en naturlijk een lekkere barbeque als afsluiting. De sfeer was opperbest. Ook hier is een impressie van gemaakt. Webfilm: Helden om de hoek.

3.Dag van de Aandacht:
De "Dag van de Aandacht" was een zeer bijzondere dag. Mensen die het echt nodig hebben, gingen er een dag op uit. Ik heb met een aantal mensen gepraat. Zij vertelden me hun levensverhaal. Dit maakte diepe indruk op mij. De film bevat beelden van de dag, gemaakt door mensen ter plaatse en beelden gemaakt door mij. Zie webfilm: Dag van de Aandacht.

4. Basis voor beter.
Zes bussen met enthousiaste kinderen arriveerden bij het Munt Theater in Weert. Vol energie vlogen ze praktisch het theater binnen. En een geluid dat er gemaakt werd!!! Ongelooflijk. Ik heb leuke shots gemaakt van onder andere het juichende publiek. Het was een geweldige middag. Impressie: Basis voor Beter.

5. Stage Community Jongeren.
De Paterskerk in Weert was het decor voor een lagerhuisdebat onder leiding van Gijs Wanders, (voormalig nieuwslezer NOS journaal). Onderwijs, ondernemers en jongeren samen in debat. Het was een bijzonder interessante en boeiende avond. Er vonden stevige debatten plaats.
Ook werd er spontaan door Gijs iemand geinterviewd. De bedoeling was één vraag te stellen aan iemand. Door het geanimeerde gesprek dat er ontstond, dreigde het interview veel te lang te worden. Ik heb toen al zwaaiend het " time-out" teken gegeven. Gijs begreep meteen wat de bedoeling was. De avond vloog. Op het einde nog even gepraat met wat bekenden en toen afscheid genomen.
Het resultaat is te zien: Stage Community Jongeren.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us