Rabobank mei campagne 2012

Wederom werd dit jaar door de Rabobank Weerterland en Cranendonck de mei-campagne gevoerd. "Goed doen, voelt goed" is hun motto. Ook dit jaar kunnen ze terug kijken op een uitermate goed georganiseerde en bezochte activiteiten. Zoals elk jaar werden weer andere doelgroepen benaderd. U kunt bij onze portfolio de vijf filmpjes zien.

Het bleef dit jaar niet bij deze campagne. Zoals bekend is de Rabobank hoofdsponsor van de Florida. Om haar leden deze wereldtentoonstelling te laten beleven, werden er 40 bussen ingehuurd. In juni was het dan zover. Meer dan 2000 leden hadden zich ingeschreven om met de bus van Weert en omstreken naar de Floriade te gaan. Rond 9 uur werden de mensen verwacht bij 5 " bushaltes". Zij werden verrast door " bloemenmeisjes" die de wachttijd op een amusante manier verkorten. Tijdens de busreis werd een kort filmpje getoond. Maar ook tijdens de terugreis werd een film getoond. Hierin werd aandacht geschonken aan de mei-campagne. Deze vindt u op onze portfolio of kijk naar de verzamelde beelden (ook van de bloemenmeisjes) bij het filmpje Compilatie op de voorbeelden.

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland


+31 6 13497700

 

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us