Stichting Peramiho

Stichting Peramiho, met name Monique Dorez, belde me en vroeg of ik voor deze stichting een promotiefilm kon maken. Zij zochten sponsoren voor hun idee, een 24 uurs spinning marathon in Weert. De gedrevenheid van Monique en Leon, zorgde ervoor dat ik spontaan mijn toezegging deed.

De toezegging was er. En nu? Hoe krijgen we die sponsoren geinteresseerd enz enz. In een verhelderend gesprek zijn ideeën besproken. Leon had al twee sportscholen zo ver gekregen om mee te doen.

Er werden afsrpraken gemaakt om te filmen. Over een shooting wil ik wel wat kwijt. Deze was werkelijk geweldig grappig. Als iemand maar enkele zinnen moet zeggen, gaat dat meestal redelijk snel. Maar niets was minder waar. Er was heel veel tijd nodig om die paar zinnen foutloos (!) uit te spreken voor de camera. We hadden fraaie bloopers, slappe lach en veel lol maar eindelijk stond er alles op.

Film gemonteerd. Monique en Leon zorgden voor de promotie. Deze film wordt getoond in veel winkels op flatscreens. Leuk is dat wel. Kom ik bij de slager en zie de film voorbij komen.

Nu maar hopen dat 17 en 18 juni de marathon goed wordt bezocht. Ik ga zeker kijken om de mensen aan te moedigen!

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us