Naast filmen en editing enz. ben ik vrijwilliger bij Meet and Meal Nederweert. Wat dit voor een clubje is, kunt u lezen op de website die ik ontwikkeld heb. www.meetandmealnederweert.nl . Hier een foto van Nederweert24 waar wij een donatie hebben gedaan aan De Gunnerij in Nederweert.

Meet en Meal steunt De Gunnerij 2

v.l.n.r. : Toos Weekers, Ine Feijen, Thijs Bijlmakers en Burgemeester Op de Laak.

De Gunnerij
Iedereen kent natuurlijk De Gunnerij aan de Lambertushof in Nederweert. Het is een ontmoetingsplek voor iedereen. De doelstelling van De Gunnerij komt heel dicht in de buurt van die van Meet & Meal: elkaar ontmoeten in een huiselijke omgeving. Meet & Meal heeft dan ook grote sympathie voor De Gunnerij.

Ontmoetingsbankje
Door slim in te kopen, heeft de organisatie van Meet & Meal een beperkt batig saldo gerealiseerd. Besloten is met behulp daarvan een donatie te doen aan De Gunnerij. De vrijwilligers en het bestuur van De Gunnerij konden deze geste wel waarderen: de donatie werd gebruikt voor een lang gekoesterde wens: een zitbankje naast de ingang van De Gunnerij. Zonder kosten hebben Geer Janssen en Jac Briels de bank professioneel aard- en nagelvast geplaatst. Op 25 september onthulden burgemeester Op de Laak en wethouder Koolen het bankje.

16 november: volgende Meet & Meal
De 6e​ ​ editie van Meet & Meal vindt plaats op 16 november a.s. Vanaf 18.00 uur ontvangen Nederweertenaren dorpsgenoten aan de dis. In 3 gangen wordt er gekookt en geserveerd, worden de buiken gevuld en vinden onder het genot van een goed glas wijn de leukste gesprekken plaats. Rond 22.30 uur start de afterparty in een Nederweerter horeca-uitspanning. Deelname aan Meet&Meal bedraagt € 15 per persoon per editie. Aanmelden kan nog tot 1 oktober via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us