Meet and Meal Nederweert

Voor Meet & Meal heb ik een mooie website met de daarbij behoren graphics, zoals logo en leuke plaatjes bij een artikel gemaakt. Een mooi initiatief waar ik deel uit mag maken. Klik op "lees meer" om een screenshot van de website te zien of ga naar https://www.meetandmealnederweert.nl

logo MeetAndMeet 

Even iets anders

Naast filmen en editing enz. ben ik vrijwilliger bij Meet and Meal Nederweert. Wat dit voor een clubje is, kunt u lezen op de website die ik ontwikkeld heb. www.meetandmealnederweert.nl . Hier een foto van Nederweert24 waar wij een donatie hebben gedaan aan De Gunnerij in Nederweert.

Meet en Meal steunt De Gunnerij 2

v.l.n.r. : Toos Weekers, Ine Feijen, Thijs Bijlmakers en Burgemeester Op de Laak.

Guulke's LakeSideMusicNight

lakeside logoGuulke's Lakesidemusicnight.nl is een muziekspektakel dat op 18 en 19 oktober zal plaatsvinden in Sporthal De Bengele te Nederweert.
Als sponsor heb ik de, door de dames van de harmonie gemaakte, opnames gemonteerd en een animatie-intro en -outro gemaakt.

 

Voice over en ondertiteling!

Vandaag opnieuw een tevreden klant. Voor deze grote speler op de markt heb ik deze keer een Poolse voice over (stem) bij de reeds bestaande video gemonteerd.

Timelaps "Lazy afternoon"


Tijdje terug op een druilerige middag met af en toe een zonnestraaltje was er verdomd weinig te doen op de straat. Uit het kantoorraam kijken en toen maar wat gespeeld met de camera en daarvan een timelaps gemaakt. (6 uur in 12 seconden).

 

Wat is een goede manier om uw video te presenteren op uw website?

U heeft een mooie website en wilt u een filmpje toevoegen. Wat zijn de opties? Uploaden, Youtube, Vimeo of linken? Wat past het beste bij uw werkwijze/product of dienst?

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland

Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us