Film je kerstboodschap

Inderdaad, de kerst is er bijna. Doe eens iets anders! Laat een filmpje maken! Dit kun je gebruiken op je blog, delen op Social Media, op je website zetten, versturen met je nieuwsbrief en zoveel meer! Neem gerust contact op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wat is een goede manier om uw video te presenteren op uw website?

U heeft een mooie website en wilt u een filmpje toevoegen. Wat zijn de opties? Uploaden, Youtube, Vimeo of linken? Wat past het beste bij uw werkwijze/product of dienst?

Nog ergens een bedrijfsfilm liggen?

Heeft uw bedrijf een keer een mooie bedrijfsfilm gemaakt voor heel veel geld? Grote kans dat deze nu ergens ligt in een kast verborgen achter ordners.

Ospel doet ook mee aan de komborden aktie

Ook Ospel doet mee aan de Komborden actie. Sjef Geuns en zijn kleindochter Fien stonden voor de camera. 

un "AANDAEL in Ni-jwieërt

Voor een crowdfunding voor komborden in Nederweert hebben we een filmpje gemaakt.

Privacy Verklaring

Misschien heb je er al over gehoord maar vanaf 25 mei geldt de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Kerstgroet 2017/2018

Klik op "lees meer" voor het filmpje:

Leveroy pleit ook voor komborden in dialect

Ook in Leveroy wil men graag komborden in het dialect. Zie het vurige betoog van Johan Slabbers.

Wat kunnen we voor u doen?

Heeft u een (promotie)film, voice over of ondertiteling nodig bekijk ons diensten overzicht! Wij maken gebruik van diverse montagetechnieken om de boodschap zo optimaal in beeld te brengen.

Voice over en ondertiteling!

Vandaag opnieuw een tevreden klant. Voor deze grote speler op de markt heb ik deze keer een Poolse voice over (stem) bij de reeds bestaande video gemonteerd.

Video maken

Een video maken ter promotie van je bedrijf?

Artikel in Weekblad

Leuk te lezen dat de filmpjes over de Komborden zo goed bekeken zijn!

weekblad kombord

 

Komborden inspireert jeugd Nederweert

Het jeugdprinsenpaar 2017 en hun adjudant van VV De Pinmaekers, Lizzy, Jurn en Bram, stonden deze week voor de camera. Dat het toch even anders was dan gewoon lekker te grappen met elkaar, wisten ze al van de Vasteloavundj.

Animatiefilmpje Tape Converters Holland

Met een dikke knipook naar het "america First" filmpje van Lubach hebben we voor Tape Converters Holland BV  een leuk animatiefilmpje gemaakt.


 Marcel , JC en Ine hebben deze opdracht met veel plezier gemaakt. 

Het resultaat, zie hieronder:

 • 1
 • 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd Read More
  Het schrijven van een goed script en zorgen voor een goede productie is een vak apart. Maar de keuze was snel gemaakt. Dipro Film heeft alle facetten die eerder genoemd zijn in huis, zowel op persoonlijk als ook op zakelijk vlak. Er werd een afspraak gemaakt en al heel snel was er een klik voor dit project. 
René Knapen Initiatiefnemer Komborden Nederweert
 • Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional. Read More
  Working with Ine has been a pleasure. Fast, precise, knowledgeable and always with a smile on her face; in short: a passionate professional.
 
 
  Annette Schaeffer Secretary General European Manufacturers of EPS Power Parts

Contact ons

Logo diprofilm media

Thieu Gielenstraat 23
6031 HH  Nederweert

Nederland


+31 6 13497700

 

Archeologie Weert.jpgBasis-voor-beter-foto.pngCDA.jpgEynderhoof.jpgFoto-opgravingen-website.gifGroepsfoto2.gifGrolsch.jpgHarmonie uitwisseling.jpgHerman Wijffels.jpgHuub.pngIjshockey.jpgIris Kroes.jpgJort Kelder.jpgLivar vlees.jpgLivar.jpgMaarten van Rossum.jpgMaartje Paumen.jpgManders.pngMark Eijskens.jpgOogsten.jpgPaarden.jpgStichting Peramiho.jpgTacon_Crowdfunding4.gifactie foto ine.jpgannemarie-van-gaal.pngboy-jansen.jpgboy-jansen.pngcda-winkelend.jpgcentrummanagement.pngcombine-2-c1a.jpgcommunie.jpgcompilatie--final-01020003.pngdichterbij-winnaars.pngfoto-peramiho.jpggijs-wanders.pnggroepsfoto.jpggrolsch1.pnghand.jpgine in aktie1.jpgklooster broeder 1.jpglogo-harmonie.pngmaarten.gifmarion-gerits.gifq5.pngslide2.jpgslide2a.jpgslide3.pngslide3a.jpgslide4.jpgslide5.jpgsmc-opening1.pngsmederij-piek.jpgvarkens.jpgvrouw en passie1 p.jpg
Kijk ons kanaal
Vind ons op Facebook
Find us on Facebook
Follow Us